Renoseal gebruikt bij restauratie door Buiten-Goed

Buiten-Goed houdt zich sinds 2012 bezig met de restauratie, herbouw en nieuwbouw van smeedijzeren kassen, oranjerieën en overkappingen.

”Wij proberen zo authentiek mogelijk te bouwen. Al heel veel mooie projecten hebben wij mogen realiseren. Enkele voorbeelden zijn de kas bij het Rijksmuseum, de herbouw van de kas bij het Singermuseum in Laren en een restauratie van een kas op Landgoed Prattenburg. En niet te vergeten de kas bij restaurant Welgelegen in Groenlo.

Ook veel particuliere klanten genieten van onze mooie smeedijzeren producten. Alles wordt geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Ook de inrichting zoals werktafels en kweektafels worden geheel in  (authentieke) stijl ontworpen. Al onze smeedijzeren producten worden volbad verzinkt en met een 2 laags poedercoating afgewerkt. Zo kunnen wij een lange levensduur garanderen.

Wij zijn op dit moment bezig met een grote smeedijzeren kas op een buitenplaats in Vries. De kas gaat gebruikt worden als ruimt voor het geven van besloten bijeenkomsten en leuke concerten. Wat een sfeer zal dat geven in deze kas. De kas is 35 meter lang en 7 meter breed. De kas wordt voorzien van 4 mm gehard glas. Dit glas werken wij af met Renoseal. Wij werken hier al jaren mee en dit is naar volle tevredenheid. Het verwerkt goed en wordt na enkele maanden iets doffer. Het lijkt dan of de kas er al heel veel jaren staat!

Voor 2021 staat de productie al weer bijna vol ingepland met unieke smeedijzeren projecten. Kijk bij inspiratie op onze website voor nog veel meer geweldige smeedijzeren projecten!”

www.buiten-goed.com