Leveringstijden

Wij leveren uit voorraad en geven u advies over de diverse kit soorten siliconenkit, MS-polymeerkit, beglazingskit, acrylaatkit, lijmkit, brandwerende kit en purschuim. De kitten zijn er in vele standaard kleuren. Speciale kleuren naar RAL-nummer, zijn op aanvraag leverbaar per 75 kokers. BSP-Siliconenrubber profielen uit extrusie HTV-siliconen voor de gevelbouw, scheidingswanden, luiken en apparatenbouw zijn veelal maatwerk. Bestaande profielvormen worden binnen 3 weken uitgeleverd. Voor projecten en klanteigen profielen doen wij in samenwerking met de opdrachtgevers, voorafgaand aan de extrusie de complete engineering. Voor een nieuw ontwerp zijn na opdracht meestal drie weken nodig voor een eerste monster.

Wij gaan voor een correcte aflevering
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging en gaan we voor u aan de slag.
Om eventuele fouten en daardoor vertraging in de levering te voorkomen, willen we u vragen om de orderbevestiging z.s.m. door te nemen. Is alles in orde, dan hoeft u uiteraard geen actie te ondernemen en kunt u (mits voor 14.00 uur besteld en bij voorraadartikelen) uw bestelling de volgende werkdag in ontvangst nemen!

Orders vanaf 550,- euro zijn franco voor in Nederland. De kosten onder dit bedrag bedragen 17,50 euro aan verzendkosten.

Bloem Sealants Assortiment