Over ons

Bloem Sealants BV is als Nederlands familiebedrijf sinds 1954 actief in de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige kitten, lijmen, dichtingsbanden en rubberprofielen. Onze klanten zijn professionals in de nieuwbouw,  renovatie en industrie. In de gevelbranche, glasbranche, schilderbranche, parketbranche en brandpreventie branche worden onze producten dagelijks toegepast. Ze zijn veelal door instituten zoals KIWA, KOMO of Efectis op kwaliteit getest. Ons hoofdkantoor en centrale magazijnen zijn gevestigd in Den Haag.

Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben kennis en ervaring geleid tot een uitgebreid programma aan afdichtingskitten en lijmen, elastische stopverf, MS-polymeer, acrylaatkitten, PUR-schuim, BSP-siliconen rubberprofielen en daarvoor benodigde verwerkingsapparatuur.

Ondersteuning met vakkundig advies en korte levertijden zijn de dagelijkse praktijk. Kiezen voor Bloem Sealants staat synoniem voor: Sealants that Work! … dicht, vast en veilig tot in lengte van jaren. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Certificaten inzake milieu- en kwaliteitslabels

Bloem Sealants maakt met milieu- en kwaliteitslabels op verpakkingen in één oogopslag duidelijk, welke producten in welke klasse vallen. Hierbij treft u verschillende keurmerken aan, die door Bloem Sealants behaald werden.

Certificaten