BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Houten kozijnen en deuren

BSP BW Opzwellend brandwerend rubber

BSP-BW profiel is een bij brand opzwellend rubber op basis van "HTV" siliconen . De opzwellende eigenschap wordt verkregen door additieven die bij brand een isolerende korst (charring) naar het vlamfront vormen.

Fernoseal® Brandwerende Siliconenkit

Brandwerende siliconenkit Fernoseal met een brandwerendheid van 5 uur. Fernoseal voldoet in horizontale en verticale voegen met een breedte tot 50mm aan NEN6069, BS476 en EN1366-4. EI30, EI60, EI90, EI120, EI240, EI300, EW30, EW60.

Fernofrax® Brandwerende Spatieband

Zelfklevend, onbrandbaar spatieband voor brandwerende beglazingen in metalen en houten ramen, deuren en scheidingswanden. Fernofrax wordt geleverd in de kleuren wit en zwart.

FernoHinge® Brandwerende strip

Brandwerende strip die toegepast wordt achter metalen scharnieren, schilden en drangers. De strip voorkomt het inbranden van metalen delen en zet uit bij hitte waarbij naden en kieren afgesloten worden.

FernoLocksheet® Expanderende liner

Fernolocksheet is een bij brand expanderende liner voor het “inpakken” van slotkasten bij brandwerende deuren. Fernolocksheet expandeert bij brand en vertraagt daarmee doorslag van vuur en rookgassen.

Firetape® Voor brandwerende beglazingen

Bij brand opzwellend afdichtingsband voor brandwerende beglazingen met spiegeldraad, gelaagd en gehard glas. Voor brandwerende afdichting van wanden, tussen elementen en rondom kozijnen.

Pyroglaze® Voor brandwerende beglazingen

Bij brand opzwellend band voor het plaatsen van brandwerend gelaagd-, gehard- en spiegeldraadglas. Als brandwerende dichting rondom ramen, puien en gevelelementen.

Pyrostrip®100 Zelfklevend rook en brandwerend

Brand- en rookwerend profiel voor in sluitnaden van brandwerende houten deuren en ramen. Pyrostrip 100 zwelt op bij brand en voorkomt doorslag van brand en giftige rookgassen gedurende 30 tot 60 minuten.

Pyrostrip®300 Rook- en brandwerende strip

Pyrostrip 300 is een bij brand opzwellende strip die niet drukopbouwend is. Als optie is Pyrostrip verkrijgbaar met een kouderook dichting.

Pyrostrip®500 Brandwerend profiel

Brand- en rookwerende strip voor sluitnaden van houten en metalen deuren en ramen. Pyrostrip 500 zwelt op bij brand en voorkomt doorslag van vuur en rookgassen gedurende 30 en 60 minuten vlgs. EN1634-1 en BS476-22.

Minerite® Brandwerende glasblokken

Steunblokjes en keggen voor ondersteuning van brandwerend glas. Minerite blokjes zijn hooghittebestendig waardoor het glas bij brand stabiel in de sponning staat en niet kan wegzakken.

Fiberfrax® Onbrandbaar rondprofiel

Fiberfrax rondprofiel is een onbrandbaar touw uit glasvezels en calcium-magnesiumsilicaat die samen worden getwijnd. Het aantal en de dikte van de draden bepalen de diameter van het touw.