BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Gipswanden en systeemplafonds

FernoCollar® Brandwerende manchet

Brandmanchet die tijdens brand kunststof buizen in brandscheidingen actief afsluit. Fernocollar heeft een stalen buitenmantel en een bij brand opzwellende binnenmantel.

FernoCollar-HH® Brandwerende manchet

Fernocollar HH brandmanchet bestaat uit een stalen omhulsel gevuld met een opschuimend grafiet. Het is bedoeld voor het afdichten van kunststof buizen in geval van brand en/of verhitting.

FernoStop® Brandwerende afdichtingskit

Brandwerende afdichtingskit op basis van grafiet. Fernostop schuimt bij brand op met 20 x het volume waardoor een barrière ontstaat tegen branddoorslag en rookgassen.

FernoCryl® Brandvertragende acrylaatkit

Brandwerende acrylaatkit tegen doorslag van brand, rook en giftige gassen tot 180 minuten. Fernocryl® voldoet in voegen tot 50mm aan NEN6069, BS476 en EN1366-4.

FernoCover® Brandwerende afdekkap

Brandwerende afdekkap om te plaatsen op brandwerende plafonds bovenop inbouw lichtspots en armaturen. Dit om de door- en overslag van brand bij brandwerende plafonds gedurende 30 tot 60 minuten te voorkomen.

FernoFence® Brandwerend afdekscherm

Brandwerend afdekscherm tegen brandoverslag via TLinbouwarmaturen in systeem plafonds. Geeft volgens Loss Prevention Council een brandweerstand tot 60 minuten op vlamdichtheid o.b.v. BS476 Part 20&23 deel 5.

FernoPatch® Brandwerende kneedbaar tablet

Voorgevormd, zelfhechtend tablet voor het brandwerend maken van wandcontactdozen in systeemwanden en plafonds. Fernopatch schuimt bij brand op waarbij een koollaag ontstaat die de sparing tot 90 minuten afsluit.

FernoSocketbox® Brandpreventie via inbouw

Brandwerend afdekkapje om brandoverslag via inbouw lichtschakelaars en wandcontactdozen in wanden gedurende 90 minuten tegen te gaan.