BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Doorvoeren

FernoBoard® Plaat afdichting van sparingen

Een systeem waarmee volgens NEN6069, EN1366-3 een brandweerstand van 60 minuten bereikt kan worden op het criterium isolatie en 120 minuten inzake vlamdichtheid.

FernoCoat® Bij brand opzwellende vulmiddelen

Watergedragen, brandwerende coating op basis van acrylaat en bij brand opzwellende vulmiddelen voor het bereiken van een brandweerstand van 60 minuten.

FernoStop® Brandwerende afdichtingskit

Brandwerende afdichtingskit op basis van grafiet. Fernostop schuimt bij brand op met 20 x het volume waardoor een barrière ontstaat tegen branddoorslag en rookgassen.

FernoCollar® Brandwerende manchet

Brandmanchet die tijdens brand kunststof buizen in brandscheidingen actief afsluit. Fernocollar heeft een stalen buitenmantel en een bij brand opzwellende binnenmantel.

FernoCollar-HH® Brandwerende manchet

Fernocollar HH brandmanchet bestaat uit een stalen omhulsel gevuld met een opschuimend grafiet. Het is bedoeld voor het afdichten van kunststof buizen in geval van brand en/of verhitting.

FernoCryl® Brandvertragende acrylaatkit

Brandwerende acrylaatkit tegen doorslag van brand, rook en giftige gassen tot 180 minuten. Fernocryl® voldoet in voegen tot 50mm aan NEN6069, BS476 en EN1366-4.

FernoPillow® Brandwerend afdichtings systeem

Afdichtingssysteem voor kabelgoten en -ladders voor 60 minuten brandweerstand. Fernopillows zijn los te stapelen en telkens te herschikken, waardoor ideaal waar tijdelijke brandwerendheid nodig is.

FernoWrap® Brandwerende wikkel

Brandwerende wikkel die bij hitte kunststofbuizen in doorvoeren gedurende 60 minuten actief afsluit. FernoWrap wordt strak om de buis gewikkeld en met de zelfklevende sluitlip vastgezet.

FernoGrout® Brandwerende mortel

Brandwerende mortel op basis van hydraat calcium sulfaat voor het afdichten van ruime sparingen in scheidingswanden en vloeren. Fernogrout geeft volgens EN1366/3 en BS476 deel 20 een WBDBO tot ruim 60 minuten.