BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Vacature: Technisch Commercieel Adviseur Brandpreventie

Vacature: Technisch Commercieel Adviseur Brandpreventie

Wij zijn op zoek naar een nieuw Technisch Commercieel Adviseur. Lees hier snel verder!


Bloem Sealants levert afdichtingsproducten voor de glas- en gevelbouw én brandwerende producten voor passieve brandpreventie. Onze kitten, lijmen en coatings voor nieuwbouw en renovatie zijn door instanties zoals SKH, Peutz en Efectis gecertificeerd. Ons kantoor en magazijn zijn in Den Haag gevestigd. Voor uitbreiding van ons verkoop- en adviesteam voor passieve brandpreventie zoeken wij een actieve: Technisch Commercieel Advisieur Brandpreventie.
 
Wij zoeken een teamspeler met goede technische en commerciële vaardigheden. U wordt mede verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van onze brandwerende producten. U werkt nauw samen met collega’s in de binnen- en buitendienst. U wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van ons relatiebestand. U legt daarvoor actief contact met potentiële en bestaande relaties en bezoekt hen op regelmatige basis. U werkt 1 à 2 dagen vanuit ons kantoor te Den Haag.
 
 
Wij bieden een boeiende en afwisselende functie met volop ruimte voor persoonlijke inbreng. U heeft een passend salaris, bedrijfsauto, smartphone en secundaire arbeidsvoorwaarden. U start met een praktische inwerkperiode waarbij u kennis maakt met uw collega’s, onze organisatie, onze producten en huidige relaties. U bent bereid om externe brandwerende dagcursussen te volgen.
 
Voor deze functie vragen wij een bouwkundige achtergrond en HBO denkniveau. Aantoonbare ervaring met brandcompartimentering is natuurlijk een pré. Maar doorzettingsvermogen en het zelfstandig kunnen werken zijn een must voor het slagen bij ons. Uw Engelse taalkennis is goed en uw Nederlands in woord en geschrift is uitstekend. U heeft geen 8 tot 5 mentaliteit. U woont binnen een straal van ca. 50 km van ons kantoor in Den Haag.
 
Heeft u interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag uw motivatie en uw CV. Dit kunt u mailen naar info@bloemsealants.com. Voor nadere informatie over deze interessante job kunt u telefonisch contact opnemen met Bas Bouthoorn op nummer 070-3296601. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.