BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Vacature Technisch Commercieel Adviseur

Vacature Technisch Commercieel Adviseur

Wij zoeken een m/v met commerciële ervaring. Je wordt verantwoordelijk voor de huidige omzet in brandwerende producten en voor de omzetgroei van deze productgroep. Kennis van passieve brandpreventie is absoluut een pré..


Wij bieden een interessante functie met ruimte voor persoonlijke inbreng. Je krijgt een passend salaris, een bedrijfsauto, smartphone en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een praktische inwerktijd waarbij je kennis maakt met collega’s uit onze organisatie, onze producten en klanten. 
 
Wij vragen een m/v met een bouwkundige achtergrond en een hbo-denkniveau. Je Nederlands en Engels zijn goed. Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je woont binnen een straal van 30 km. van Den Haag. Klantgerichtheid, innovatie en het grijpen van nieuwe kansen zijn belangrijke elementen van je functie. Zoals de profielschets laat zien zal de functie  vooral een combinatie zijn van commerciële en administratieve activiteiten waarbij technisch inzicht en kennis een belangrijke rol spelen.
 
Bij interesse ontvangen wij graag je motivatie met cv. Voor vragen en/of informatie over de functie kan je contact opnemen met Bas Bouthoorn via 070-3296601. 
 
Interesse in de functie van Vertegenwoordiger bij Bloem Sealants BV regio Den Haag? Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button. Voor meer informatie klik hier.
 
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)