BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Technisch Commercieel Adviseur Buitendienst Noord Nederland

Technisch Commercieel Adviseur Buitendienst Noord Nederland

Voor de invulling van onze verkoop in het Rayon Noord Nederland zoeken wij een enthousiast en gedreven persoon. Het vacante rayon betreft de regio: Friesland, Groningen, Drenthe, gedeelte Overijssel en de kop van Noord-Holland.


 
Bloem Sealants levert en ontwikkelt afdichtingsproducten en beglazingsmaterialen. Met name voor de glas-, schilder-, gevel- en brandpreventie branche. Onder normering door Instituten zoals KIWA, KOMO en Efectis leveren wij kitten, lijmen en rubberprofielen voor de nieuwbouw en renovatie. Tevens maakt een omvangrijk pakket brandwerende afdichtingsmaterialen deel uit van ons leveringsprogramma. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Den Haag. 
 

U heeft affiniteit met de bouw waarbij ervaring in de gevel- en glasbranche een pré is. Zo mogelijk heeft u reeds kennis van bouwkundige en brandwerende afdichtingsproducten. U bent pro-actief, een doorzetter en u kunt goed zelfstandig werken. U start met een praktische inwerkperiode waarbij u kennis maakt met onze organisatie, onze producten en klanten. U gaat het rayon zelfstandig beheren en verder uitbreiden. U wordt verantwoordelijk voor de huidige omzet en omzetgroei in de regio Noord Nederland.

Wij bieden een afwisselende functie binnen een onderneming van deze tijd met ruimte voor persoonlijke inbreng. Wij bieden u een uitdagende baan met een passend salaris, een  bedrijfsauto, GSM en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor deze functie vragen wij een bouwkundige MBO opleiding of minimaal een gelijkwaardig denkniveau. U dient zelfstandig bouwtekeningen te kunnen lezen. Naast uw commerciële instelling kunt u technische adviezen in woord en geschrift in goed Nederlands overbrengen. U heeft geen 8:00 tot 17.00 uur mentaliteit. U woont centraal in het Noorden van Nederland. En als teamspeler bent u prettig in de omgang met uw klanten en collega’s.                                                                                                            

Herkent u zich in het beschreven profiel en heeft u interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag uw motivatie met CV! U kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technisch Commercieel Adviseur Buitendienst neemt u contact op met Bas Bouthoorn op nummer 070-3296601.