BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Interview met Top Sealants

Interview met Top Sealants

Top Sealants bvba heeft onlangs haar 1e verjaardag gevierd als partner van Bloem Sealants in België. Reden genoeg om Jurgen Van der Haeghen en Grethl Huls te vragen naar hun ervaringen van het afgelopen jaar. In maart 2015 namen ze een beslissing met grote gevolgen en begon het leuke koppel met de verkoop en advisering van Bloem Sealants producten in België. Het echtpaar was niet onbekend in de markt. Beiden hebben zij ruime ervaring in de verkoop van kitten en afdichtingsmaterialen.


‘Daar ligt jullie toekomst’
Jurgen vertelt: "het begon allemaal toen we op bezoek waren bij een Nederlandse vriend van ons. We zaten op zijn dakterras en waren aan het mijmeren over de toekomst. Hij wees in de verte naar het pand van Bloem Sealants en zei: dáár ligt jullie toekomst. Vanaf dat moment begon eigenlijk onze droom. We hebben contact gezocht met Bloem Sealants en na een aantal constructieve gesprekken en de benodigde handtekeningen konden we van start gaan met Top Sealants bvba."

Mooie ervaring
Op de vraag hoe het ze is vergaan na het 1e jaar antwoorden ze allebei volmondig met de woorden: "super, positief, mooie ervaring met een goed vervolg en plannen in het vooruitzicht." In België loopt de verkoop goed van onder andere de Polymeren en de PU schuimen. Ze zijn druk bezig om ook de producten voor de glaszetter onder de aandacht te brengen, zoals de goedlopende glaskitten op de Nederlandse markt; renoseal, oneseal, easyseal en andere glaskitten met toebehoren.

Klantenkring
Door hun bekendheid in de markt, konden ze snel schakelen. En omdat de gunningsfactor hoog is, hebben ze enorm veel profijt van mond-tot-mondreclame.  Grethl: "’we konden door ons netwerk contacten leggen met onze huidige klanten en via via kregen we goede referenties. Dan gaat het snel met de groei van onze klantenkring."

Passie
Klanten bezoeken, relatiebeheer, verkoop en advisering doen ze zo veel mogelijk samen. Want dat is waarom hun concept werkt. "Wij weten samen alles over de producten, kunnen als koppel van meerwaarde zijn voor de klant. Want kitten verkoop je met passie en die passie zit in ons bloed. Elke klant wordt gelijk behandeld en we benutten alle kansen om de klant te voorzien van een gedegen advies."

Bloem producten
De Belgische markt bewerken met Nederlandse producten van Bloem Sealants. Hoe kijkt men hier tegenaan? Jurgen: "we bieden exclusiviteit, niemand anders verkoopt de producten. Bovendien bieden we met de Bloem Producten een assortiment van A tot Z, we leveren direct, we zijn toegankelijk en hebben kennis van de producten. Een unicum dus, wat gewaardeerd wordt."

Toekomst
Dat ze volop plannen hebben voor de komende jaren is duidelijk. Jurgen sluit af: "mijn droom is dat ik over straat loop en klanten hoor zeggen op het werk: 'Ik ga nu even Bloemen'. Dan is mijn werk voltooid."