BloemSealants producten: Kitten, brandwerend, lijmsystemen, pur-schuimen, rubberfrofielen, kitpistolen, hulpmaterialen,

Cleanseal FDA met succes gebruikt bij gerenommeerde voedingsmiddelenindustrie

Cleanseal FDA met succes gebruikt bij gerenommeerde voedingsmiddelenindustrie
Download als PDF

Sinds jaar en dag staan de kenmerkende dozen kit van Bloem Sealants in de werkplaats van Sijtsma Noord te Dronrijp. Recentelijk heeft men daar onze dozen Cleanseal FDA aan toegevoegd. Speciaal voor Sijtsma Noord vult Bloem Sealants Cleanseal FDA worsten af in de ral kleur 9010.De heren Sijtsma en Visser zijn erg enthousiast over het gebruik van Cleanseal FDA. De heer Sijtsma geeft aan dat de reactie vanaf de werkvloer positief is; de Cleanseal FDA laat zich gemakkelijk verwerken en heeft bovendien een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een belangrijke voorwaarde is dat het product de FDA certificering (Food and Drugs Administration, USA) bezit. Tevens is Cleanseal FDA goedgekeurd volgens rapport nr. 04/02044.

Grote opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie als Smilde Foods, Oliehoorn en Ausnutria Hyproca hebben Sijtsma Noord BV als aannemer gecontracteerd voor het kitwerk met Cleanseal FDA.

Sijtsma Noord is al 35 jaar gespecialiseerd in het renoveren van gevels en beton, specialistische reiniging, straaltechnieken en wand- en vloercoating. De afgelopen jaren is hier het sponsstralen en de nanotechnologie aan toegevoegd. Zij werken op internationaal niveau voor uiteenlopende branches, met name in de groeiende zuivel- en voedingsindustrie. Sijtsma Noord levert vakkundig werk en heeft veiligheid, betrouwbaarheid en levering binnen de afgesproken tijd hoog in het vaandel staan. Zij bieden een totaalpakket aan: van inspectie tot advisering, budgettering en uitvoering tot en met de nazorg. Sijtsma Noord is constant op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zij passen bij hun werkzaamheden dan ook de nieuwste methoden, technieken en vakkennis toe.

De meerwaarde van Sijtsma Noord:
•           VCA** en HACCP gecertificeerd vakmanschap;
•           Uitvoering volgens de geldende HACCP richtlijnen;
•           Inspectie van de pekelbaden tijdens het productieproces;
•           Uitvoeren van de renovatiewerkzaamheden tijdens het productieproces.